Followers

Google+ Followers

Monday, September 29, 2008

gathering @ penang

last week (20-21 sept 2008) aku n my best buddies wat gathering kat png.mmg syok gler.ye la dpt kumpul sm.noey bw kwn keje ye sorg Malou (filipino).dah lama kitorg x jupe.so byk la cite yg dpt d sharing especially cite yg 1 of my buddy ni nak married.kwn2 ku yg 2 org ni keje kt kl so dorg dtg drive kete sendiri.da keje blh la nak beli kete.aku yg xkeje lg jgn kan nak kate beli kete, beli brg baju baru pun sometimes x mampu.huhuhu...pity me.pada pagi ari2 kami g perangin mall kt georgetown coz noey nak rebond again her hair.so kene tunggu smpi ptg.afta that kitorg planning nak bebuke pose kt teluk tempoyak.actuaaly i've never been there.so nak la rasa makan kt tmpt 2.org kate ikan bakar ye sodap2.tp sedih...coz bile smpi kt tmpt 2 kedai tutup...dahla time 2 tinggal bbrp minutes je nak smpi waktu berbuke.prt da rancak berdangdut lagu inul ni.pas2 kitorg decide nak g mkn kt kedai makan area gold coast near 2 the Queenbay Mall.pegi sn xda tmpt parking lgsg.sekali lg kitorg frust coz xdpt nak mkn ikan bakar.aisehmen..so memandangkan kitorg da ada dkt dgn QM so kitorg pun g la mkn kt Old Town White Coffee Cafe kt Q.M.mlm 2 me n herni bercite2 smpi dkt nk subuh.die tunjuk bj kawen yg she bought special from jakarta indonesia.the clothes looks cute n gorgeous.kul 2am kitorg g sahur kt restoran nasi kandar Subaidah.1 of the famous nasi kandar in this town.bile perut da kenyang kitorg pun blk n tdr coz siang nnt nak g gurney plaza b4 jo,noey n malou goin' back 2 KL.so siang 2 kitorg jln kt gurney.shopping sakan kwn2 aku ni.around 5pm their drop me 2 hostel n meneruskan perjalanan ke KL.
thanx very much 2 my buddies (herni,noey n jo) coz i rellay appreciate the time that we have spent during this gathering. i hope in the next,we can gahter all the 7 of us.hidup POWER RANGERS.
really miss u all gurlz.

Enjoy this pic.


muka tension lmbt bebuka pose.

from right: jojo,herni,me & nora

inside jojo's myvi

friendship forever

Friday, September 12, 2008

yahoo messenger!!!

i dunno what happen 2 my YM since last month lg ye wat problem x blh nak sign in lgsg.b4 dis elok je.is that coz of mayb there got virus in my laptop....goshhh...damn it.bengang la cmni.xblh nak chit chat dgn kengkawan yg lain.oh GOD help me.

Wednesday, September 10, 2008

pindah bilik 8-38

at last kitorg dpt pindah bilik.tup..tup dpt bilik tngkt 8 plak 2.tension btl kene angkat brg yg byk dgn ktk2 yg bsr.biasala brgn slma almost 41/2 years nye.baik2 slma ni ddk tngkt bwh kene naik lif da setiap ari.hare btol la. tp syok gak la dis new room coz can surf internet.sesuai tuk org2 yg cm aku ni.kaki on9.mesti lps ni aku da x study.kuank3x...:)

malam jahanam

4 sept 08
di satu malam yg dingin ketika aku n rumet sdg lena di buai mimpi, bilik(hostel) yg aku duduki kini telah dimasuki perompak jahanam.time2 bulan pose mcm ni pun ada gak org yg wat jht.insaf2 la.pulangkan brg2 yg da ko amik dr bilik kami 2.x berkat curi n jual brg org lain.duit yg ko dpt 2 pun x halal.duitHARAM!!!