Followers

Google+ Followers

Wednesday, February 18, 2009

-bosan-

da 3 ari aq blk sdkn tmpt cuzen ku.punya la boring kan bla xda keja yg mo d buat.tp apa blh wat la da nsb badan mcm ni.ari2 yg aq tau masak,makan,tgk tv n tido.mcm 2 la rutin seharian ku setiap ari.fuyoh...klu org lain mmg suka la klu ari2 rilex mcm aq kan.tp klu da bbrp bln mcm ni mana tahan kan.klu ada keje blh gak beli something yg kita berkenan.by the next month aq akan bw family g penang n mayb g kl bbrp ari.saja jln2 la katakan.

Thursday, February 12, 2009

hari2 terakhir @ penang






interview 2

fuh lega at last aq da lepas interview...sememangnya perasaan d hati ku ini hanya tuhan saja yg tahu.ye la apa x nya sejak bbrp ari b4 interview ni aq dok asyik terbayang apa la bentuk soalan yg mo d tanya oleh interviewer 2.namun segala pertanyaan ku telah terjawab jg pada ari ni.seawal kul 6am aq da smpi di BTP (bahagian teknologi pendidikan negeri) yg terletak d jln penampang lama.nasib baik best fren ku,suhaila yg duk kt penampang ni tau tmpt 2 so xda la aq bimbang sgt...tp yg wat aq haru biru 2 ye la dorg tanya psl 1 og my fav football team...guess what?CHELSEA....oh no.dah la bbrp ari ni aq x tgk brita n reads newspaper...mana la aq taw apa yg da jd kt team 2.bkn x nak amik kisah pun psl dorg tp mmg xda ms lgsg spjg this week..interviewer 2 blh tanya aq apa da jd kt team 2 n dorg punya ex-coach->LUIZ FELIPE SCOLARI.tp syukur la at last aq blh agak yg dia kene pecat.mmg unexpected btl la soalan interview ni.pastu dorg tanya napa aq x teruskan bidang pengajian dlm perikanan.this is coz time diploma dulu aq amik perikanan.so apa lg aq bg la alasan yg blh d terima pakai.

Friday, February 6, 2009

interview

on 12tfeb i'm going 2 kk for my posting interview which be held at penampang.hopefully there will be ok n xda apa benda yg x diingini berlaku.dah la time skrg ni musim hujan so jln nak g kk 2 sllu jer ada mslh especially dkt ranau yg sllu jak ada tanah runtuh.semoga aq selamat sampai d sana.aq da mtk tlg one of my best fren there,suhailah 2 pick me at kk.ingat nk tumpang stay kt rmh ye dulu coz ye pun stay dlm area yg sm dgn tmpt aq interview nnt.