Followers

Google+ Followers

Tuesday, November 22, 2011

Tahniah HARIMAU MUDA

Hello

Fuh mesti semalam rakyat malaysia di alam raya ni tido dengan senyuman sampai ke pangkal telinga kan...kan...mana taknya skuad Harimau Muda berjaya mematahkan sayap Garuda babe.

Permainan yang sepatutnya tamat pada masa 90 min berlanjutan sehingga tambahan masa selama 30 min dan tendangan penalti.sememangnya kekuatan kedua dua skuad ini tidak boleh diperkotak katikkan.tapi yang aku tak tahan tu adegan drama yang asyik asyik terjatuh je.ni perlawanan bola sepak atau acara perlawanan sepak kaki.tetiba aku pun jadi confuse menontonnya.

Dahla bersemangat gi nonton kat restoran.rugi der kalau tak tengok kat skrin besar.tak puas selagi biji mata ni tak melihat ketampanan adik adik Team Harimau Muda.

Serius gila muka ma uncle tonton final bola sepak Sea Games ke 26

Nestum Nai Panas tuk menghangatkan lagi debaran malam tadi

Roti canai untuk memberikan tenaga bagi bersorak kepada Harimau Muda

Ni kedai kedua yang dituju selepas 90min masa perlawanan.memang gila bola.

Keputusan akhir perlawanan Malaysia 4 - Indonesia 3.
Golden ball hasil tendangan dari kapten Baddrol Bakthiar
Syabas Harimau Muda.

p/s Pasukan Garuda lain kali jangan suka tunjuk lagak yang korang tu hebat sangat k.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Saturday, November 19, 2011

Jamuan Akhir Tahun Bersama Anak Anak Tersayang

Last week adalah hari persekolahan buat pelajar pelajar yang tidak menduduki SPM.so aku telah adakan jamuan tuk anak anak 3E seboleh yang mungkin.ni un sebenarnya duit terkumpul diorang dari last year ada banyak.jadi suka atau tidak kena buat juga.

Bila tanya sapa yang sudi sediakan makanan takda seorang pun yang nak so kata putus adalah beli ayam goreng KFC.konon konon mereka mereka ini jarang sesangat berjumpa dengan moyang Sanders mereka itu.nak dijadikan cerita diorang yang nak makan tapi aku pulak yang menjadi mangsa.huarghhh...kena g beli ayam KFC.




Dan ini la hasilnya.

Mee goreng + ayam goreng KFC = sedap hingga menjilat sudu



posted from Bloggeroid

Monday, November 14, 2011

Portugal Tart

Hello

This entry dedicated to my colleague yang belanja saya makan Portugal Tart.memang sooo yummy.harga tak tau brapa.lupa nak tanya.yang pasti memang tak rugi membeli.rasa sekali hendak lagi.



Anyway thanks Miss Teo

Tuesday, November 8, 2011

Sambutan Raya Korban SMKMB

Hello


Hari ni kitorang di sekolah telah membuat korban.4ekor lembu dikorbankan dan diagihkan kepada pelajar pelajar yang terpilih.



Published with Blogger-droid v2.0.1