Followers

Google+ Followers

Monday, September 29, 2008

gathering @ penang

last week (20-21 sept 2008) aku n my best buddies wat gathering kat png.mmg syok gler.ye la dpt kumpul sm.noey bw kwn keje ye sorg Malou (filipino).dah lama kitorg x jupe.so byk la cite yg dpt d sharing especially cite yg 1 of my buddy ni nak married.kwn2 ku yg 2 org ni keje kt kl so dorg dtg drive kete sendiri.da keje blh la nak beli kete.aku yg xkeje lg jgn kan nak kate beli kete, beli brg baju baru pun sometimes x mampu.huhuhu...pity me.pada pagi ari2 kami g perangin mall kt georgetown coz noey nak rebond again her hair.so kene tunggu smpi ptg.afta that kitorg planning nak bebuke pose kt teluk tempoyak.actuaaly i've never been there.so nak la rasa makan kt tmpt 2.org kate ikan bakar ye sodap2.tp sedih...coz bile smpi kt tmpt 2 kedai tutup...dahla time 2 tinggal bbrp minutes je nak smpi waktu berbuke.prt da rancak berdangdut lagu inul ni.pas2 kitorg decide nak g mkn kt kedai makan area gold coast near 2 the Queenbay Mall.pegi sn xda tmpt parking lgsg.sekali lg kitorg frust coz xdpt nak mkn ikan bakar.aisehmen..so memandangkan kitorg da ada dkt dgn QM so kitorg pun g la mkn kt Old Town White Coffee Cafe kt Q.M.mlm 2 me n herni bercite2 smpi dkt nk subuh.die tunjuk bj kawen yg she bought special from jakarta indonesia.the clothes looks cute n gorgeous.kul 2am kitorg g sahur kt restoran nasi kandar Subaidah.1 of the famous nasi kandar in this town.bile perut da kenyang kitorg pun blk n tdr coz siang nnt nak g gurney plaza b4 jo,noey n malou goin' back 2 KL.so siang 2 kitorg jln kt gurney.shopping sakan kwn2 aku ni.around 5pm their drop me 2 hostel n meneruskan perjalanan ke KL.
thanx very much 2 my buddies (herni,noey n jo) coz i rellay appreciate the time that we have spent during this gathering. i hope in the next,we can gahter all the 7 of us.hidup POWER RANGERS.
really miss u all gurlz.

Enjoy this pic.


muka tension lmbt bebuka pose.

from right: jojo,herni,me & nora

inside jojo's myvi

friendship forever

No comments: