Followers

Google+ Followers

Friday, September 30, 2011

Menghirup udara di tepi pantai ---->Dalit Bay

Hello

Tajuk memang dah cukup mantap.malam ni tak nak taip panjang panjang.letih.pergh...koya macam famous blogger yang sentiasa update citer.sebenarnya pic ni da perap selama sebulan.ke pantai ni semasa berada di Kota Kinabalu syawal aritu.dah lama kan?kan?

Dalam hidup ni kira first time jejak kaki n rasa butiran pasir d Pantai Dalit yang terletak dekat dengan.....hurm...hurm...Tuaran.dah nama pun first time kan so otak ligat berfikir specific area terletaknya pantai ni.dekat dengan Shangri-La Rasa Ria Resot Hotel.tempat ni memang sangat best.sesuai tuk buat outdoor photog.









2 comments:

Faieza Maddaru said...

uhu...cantiknya, lama x gie pantai..

leen said...

mmg best klu ke pantai kan.faieza g la pantai yg berdekatan.