Followers

Google+ Followers

Friday, July 11, 2014

MINERAL COFFEE

Sapa sini peminat kopi angkat tangan cepat. Ni nak cerita pasal kopi yang cukup popular dia abad ni MINERAL COFFEE. Agak agak kenapa saya cakap popular???

Ramuan utama MINERAL COFFEE

Mineral Coffee menggunakan biji kopi jenis Robusta yang berkualiti tinggi diimport dari Vietnam. Kopi Robusta lebih diminati kerana aromanya yang lebih harum dan rasanya yang lebih pekat. Kopi Robusta mengandungi sejenis protin dipanggil 'chlorogenic acid' yang bersifat anti-obesiti dan dapat mengurangkan penyerapan gula dalam darah.

Rahsia kebaikan Mineral Coffee ini adalah GARAM BULUH kerana mempunyai kandungan khasiat yang tinggi. Garam Buluh ini sebenarnya sudah lama dimakan oleh masyarakat Korea sejak 1300 tahun dahulu sebagai ramuan dalam perubatan purba.


Nak tau apa kebaikannya? Hah meh sini nak cerita apa yang bagus sangat pasal kopi ni.

Kebaikan MINERAL COFFEE
  • kurang menghidap penyakit kencing manis (NIDDM), penyakit Parkinson dan nyanyuk
  • kurang kes sesetengah kanser, penyakit aritmia jantung dan stroke
  • memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari
  • menghilangkan rasa keletihan badan dan sengal sendi
  • mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik
  • membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain
  • membantu mengurangkan sakit senggugut
  • membantu melegakan masalah kulit seperti jerawat badan dan ekzema
  • mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit
  • membantu mengurangkan masalah sukar tidur
  • membantu anda tidur lena diwaktu malam
  • mengurangkan masalah buasir dan sembelit
  • khasiat garam buluh untuk membantu merawat penyakit kencing manis, sakit jantung, darah tinggi  

Untuk penghidap penyakit darah tinggi pun tak perlu bimbang tuk minum kopi ni sebab takkan memberi sebarang efek.

Bab rasa MINERAL COFFEE ni tak macam kopi kopi lain. Rasa ni sedap and tak pahit. Bau pun wangi.
 
Sekarang ni nak raya saya buat promosi raya so harga tu memang korang macam tak percaya. Rebut peluang tuk dapatkan harga #promosiraya ni sebelum terlambat.

Promosi bermula dari 1-31 julai 2014. 
Berminat boleh whatsapp  (+60) 0139598562
MARLINE KLETUS
marlinekletus@gmail.com