Followers

Google+ Followers

Tuesday, October 18, 2011

Orang ke Binatang

Hello

BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.
Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

“Terdapat sekurang-kurangnya tujuh kesan kelaran pada belakang tubuh, leher, tangan, rusuk selain perut bayi itu sehingga menyebabkan isi perut terburai.


Malam ni perasaan aku a bit emo coz baca paper arini yang ntah apa apa.Apa perasaan korang pic ni.tak sanggup rasanya melihat bayi yang baru sahaja melihat dunia diperlakukan sedemikian.Oh mak nye...senang ke melahirkan sampai tergamak wat macam ni dekat bayi yang tak berdosa.time berzina tak hengat dunia, bila dah keluar ko g bunuh dia apa kehel.dia tak minta pun dilahirkan hasil dari hubungan haram engkau tu.BANGANG betul.



Sayu hati melihat anak kecil yang tak berdosa diperlakukan sedemikian rupa.


No comments: