Followers

Google+ Followers

Saturday, July 2, 2011

when july comes

Hello!!!

It's july finally.OMG...bila masuk bulan Julai je terus pening kepala rasa nak migrain.rasa nak baring terlentang, pengsan, koma pun ada juga.bulan ni kira bulan yang amat busy wat pendidik yang mengajar pelajar Form Three.bukan apa semua syllabus perlu dihabiskan.itu yang paling penting...faham x faham belakang kira.coz boleh terangkan pada bulan Ogos nanti.cewah....memandai je aku cakap.kesian anak anak aku klu macam tu.menganga la jawabnya.

Julai juga merupakan bulan yang teramat la sibuk bila semua kerja kursus pelajar kena disiapkan dan ditanda dengan hati girang.bukan apa kalau tahun tahun sebelum ni, dalam bulan ni la pentaksir kawasan akan turun padang tuk memeriksa kerja kursus pelajar.memang guru guru akan bersilat karate kung fu nak kejar budak yang tak reti bahasa melayu sampai kerja kursus tu x disiapkan dan dihantar.paling bengang bila tanya napa tak hantar?sudah aku hantar teacher.kalau da hantar wat pa la aku nak tanya lagi.aduh...memang serabut otak betul la.rasa nak lempang lempang jew.

Ohhh Julai....bulan yang membuat ku rasakan 24/7 pun tak cukup.STRESSSSS!!!!

1 comment:

Faraa Eiman's said...

haha , chill ukey !
take care ! ;D