Followers

Google+ Followers

Monday, August 8, 2011

Boooonusssssssssssssss

Hello

Tengah menghayati makanan berbuka posa td aku nampk sorang kawan sent kat wall post dia macam ni:


Dalam hati ni tertanya tanya tahun ni adakah bonus?tak sebulan gaji separuh bulan gaji pun ok la.sebelum sebelum ni selalu je RM500 sebagai tanda saguhati buat kakitangan kerajaan.orang yang kerja swasta biasanya dapat bonus 3 bulan gaji, 4 bulan gaji *macam abg ipar saya yang keja kt estet kelapa sawit* memang cukup kagum la dengan dorang.

Jari jemari laju je g taip BH Online coz kat situ laju je update kan.so apa lagi bila tengok berita mutakhir tanpa sedar aku senyum meleret leret seluas luas lautan yang dalam.pheuwwwww nasib tak rabak je mulut ni.langsung tak hengat dunia dibuatnya aku.hishhhh apa la aku ni.SAH!!!tengah bulan Ogos ni dapat bonus 1/2 bulan gaji.

Kepala terus ligat memikirkan duit bonus ni nak guna tuk apa????dalam hotak ni banyak sangat wishlist.betul betul ikut perangai syaitan....sabar sabar.ingat TUHAN.antara yang bermain dalam kotak komputer ku ni antaranya:

- Iphone 4
- Blackberry tak kesah model pe pun janji ada berry kat hujung
- Ipad 2
- Handbag kat sometime
- Jam tangan Guess
- Maxi dress

Sah aku lupa dunia kejap terasa maciam berada kat langit ketujuh.tak sedar diri betul aku ni.dahla bulan ni memang kopak dek kerana
  • renew insurans LELO
  • renew roadtas
  • servis LELO
Kiranya bulan ni memang habis tuk LELO ku sayang jew.nasib baik ko banyak jasa tuk aku klu tak haram la aku nak spend tuk ko bebanyak.tuk diri aku pun x sebanyak macam tuk dirimu wahai LELO ku.apapun terima kasih PM.

Sila klik di sini tuk kepuasan hati anda BH online

http://says.my/zaleen/kitkat

2 comments:

Syafiqah Takiyudin said...

Haah, ada dengar kat Buletin Utama pasal bonus ni tadi. :)

lynda salim said...

love bonus <3


: manusia makan rambut.