Followers

Google+ Followers

Tuesday, August 9, 2011

Mangsa baru

Hello...

Zasss...tajuk punya la havoc.mangsa baru apa plak kali ni aku nak merepek.aku bukan mak harimau lagi bukan mak singa so korang tak perlu takut k.aku tak kan jadikan korang sebagai mangsa bahaman ku.tettttt.

Sebenarnya tadi lepas berbuka tetiba teringin nak gi bergosip kat rumah nek sedara.dah 3 4 hari tak gi jenguk my uncle and aunty.ye la mesti dorang nak tau update terbaru kisah aku dan si dia.so lepas melahap tak tunggu sendawa terus capai selipar dan straight ke rumah yang dituju.ala dekat je pon.kalau jalan kaki tak sampai seminit dah sampai.nak guling guling dalam masa 30saat da sampai.amboi kekwat nampak.sebenarnya rumah nek sedara ni sejengkal je dari rumah aku.

Sampai je aku dipelawa makan kuih muih tapi disebabkan da terlalu kenyang aku menolak secara baik pelawaan my aunty.pastu aku pun terus buka cerita kejadian si dia berjumpa dengan my big bos and mem.memang haru la.sah kena REJECT.tapi 1 thing yang I like much bout him is dia dah tau kena macam tu pun still berkeras nak gi jumpa my parents.kalau orang lain konfem tak nak pegi.sebelah nek sedara ni jenis yang open-minded so dorang tak kesah pun dengan sapa aku berkawan.

Sedang leka update cerita dengan uncle and aunty, nek sedara panggil kena menghadap dia plak.dalam hati tertanya "kali ni nenek plak ka yang mau reject dia?"huhuhu...kalau betul memang nasib dia la.Sekalinya nenek cakap ada insan ni nak pinang aku tuk anak dia.OMG!!!!biar betul insan tu, anak dia lagi muda dari aku yang masih sedar diri ni.dalam kotak fikiran bermain beberapa persoalan:

  1. Camana respon si dia kalau aku cerita hal ni?
  2. Insan ni waras atau tidak coz setahu aku anak dia dah ada GF.
  3. Kalau mak aku tahu hal ni dia suka ka tidak?
  4. Tetiba rasa macam saham tengah melambung *sangat poyo*

1 comment:

Gen2Merah said...

wahhh, syukurlah alhamdulillah ada org datang merisik.. sekarang org pempuan xtak bole tolak2 pinangan org tau..

nanti belakang hari takda yang mahu..Yang dikejar tak dapat, yang dikendong keciciran.. baik rebut peluang yang ada.. kang jadi andalusia plak.. ehehe.. jgn mare yaa... gurau

Salam persahabatan, salam kunjung mengunjung. Followed ke 56 ye.

Ikhlas
~Gen2Merah~