Followers

Google+ Followers

Tuesday, April 5, 2011

kepala pening

Gara2 dpt panggilan hanget ari2 tetiba dpt idea nk g KK hujung bulan ni.kan ada cuti 1may nnt so ganti ke 2may.mksdnya ada hujung bulan ni aku cuti 4 hari plus 29hb cuti peristiwa. Sonoknyeee....ye la sape yg tak suke kan.ce cite ce cite....nk kene lempangs skali.trs survey tiket2 yg ada d pasaran online.buka 3 airlines website skaligus tuk compare harga.harusla compare sebagai pengguna bijak kn.bijak la bila kate bab wang ni.

AA punya harga murah, Firefly punya harga pun murah, MAS punya harga pun murah juga.pendek kate tiga2 pun murah.pening kepala mak nak pilih.at last pilih AA jg bila memikirkan mak xda check in bag nanti.ala setakat g hols 3 hari xkan la nak angkut beg 15kg kan nyah...x sanggup mak.lgpun fly setakat 45min...rasanya xdan panas punggung so xpyh la nak order2 makan ni.aku hanya beli tiket TWU-KK sahaja.tiket balik nanti aku nak naik bus ajew.nak tgk pemandangan gunung kinabalu ku yang terindah.dah lama x g lawat dia d kundasang 2.x lawat pun xpe janji jenguk2 dari jauh jak.jangan marah ye cik gunung.

Tengah berangan2 tempat mana nak pegi kt KK, mana nak makan seafood yang murah, mana tempat nak shopping.apapun nak book hotel yang paling dekat dengan Centre Point, WIsma Merdeka, Warisan Square, Suria Sabah, pasar Pilipin.mak nak shopping mopping.eh..eh...nak window shopping je la.

No comments: