Followers

Google+ Followers

Wednesday, September 28, 2011

Durian oh Durian

Hello...

Hye semua..tetiba je cerita pasal durian kan.orang lain da muntahkan semula durian tu aku je baru dapat melantak.cian betul la.actually 2 weeks ago time g KL ada nampak orang jual durian kat area BB tapi tak berani nak tanya harga coz confirm mahal kan.kitorang d Tawau baru je masuk musim buah buahan...durian, rambutan, terap....setakat ni baru makan durian dan rambutan.terap akan diusahakan tuk mendapatkannya.

Dapat makan durian 2 hari lepas pun hasil ehsan bff Syaz yang murah hati dermakan sebiji.ni pun kira hasil pertama dari kebun beliaunya.best kan orang ada kebun.jelesss!!!!bila agaknya aku ada kebun sendiri.cet...ada pun tanah sekangkang kera di belakang rumah ni.nak tanam pun segan.ye la tanah sewa.

Walaupun sebiji tapi dalam 10 ulas dan aku melatak sorang sorang.nasib baik malam boleh tidur dengan lena.sehinggakan mak aku pun salute dengan anak dia ni.yela setahun sekali baru dapat makan.macam ni la jadi.siap koyak dan makan dalam bilik lagi.anak dara apa ni.hancussss.

p/s tengah planning nak rembat buah durian seterusnya di Kampung Ibsan berdekatan dengan tempat keja ku.

No comments: