Followers

Google+ Followers

Wednesday, September 7, 2011

Raya Cara Aku

Hello

Fuh...dah bersawang blog ni.nasib baik tak ditinggalkan lebih lama kalau tak konfem labah labah siap melepaskan hajat kat blog ku yang tak seberapa hangat.phew....belum terlambat lagi buat aku wish SELAMAT HARI RAYA.Maaf Zahir & Batin wat semua readers dan follower sambalikanbilis.

Mesti korang banyak makan ketupat, lemang, rendang, ayam masak merah.aku hanya mampu telan air liur beratus kali kerana tahun ni aku tak beraya sakan seperti tahun tahun yang sudah.tahun ni raya aku g melancong ke kota kinabalu.aik takda tempat lain dah ke aku nak jalan ni.sadis.asyik asyik tempat yang sama jerkan.tak bohhhsannnnn ker?hanya otak je yang mampu jawab.

Sampaikan reunion dengan kawan kawan sekolah pada raya ke 2 pun aku tak join.sampai naik singa kawan aku sorang tu gara gara tahun ni dia beraya di Tawau tapi aku pulak yang takda.memang tak puas hati betul dia dengan aku.bukan apa actually plan ke KK ni pun last minute decide.seminggu cuti beb takkan nak duk rumah je.takda life der.

Tak sia sia juga aku melencong time raya kali ni coz dapat pergi ke tempat yang aku sah sah belum pernah pergi.nak tau ke mana kena tunggu next entry.gua minta lu olang manyak sabal ar...dan yang paling penting dapat pergi bersama orang tersayang.tettttt....perasan lagi aku ni.bukan apa nak sedapkan hati yang lara dek tak dapat makan soto, buras dan kuih muih.Oooo mak TIDAK.bila tengok kat fb kengkawan semua update pic raya.sangat jeles okay.

p/s Tetap dapat menikmati kuih muih raya hasil ehsan anak anak murid kesayangan.terima kasih semua yang menghulurkan kepada ku.

No comments: