Followers

Google+ Followers

Saturday, May 28, 2011

Review online shop :MISSLILY SHOP:

hye uols...tetiba malam ni terasa tersangat la boring dari siang sampai ke malam asyik bermuka buku.tak lama makan tido suma dengan muka buku...haru biru la diri ni.

sebenarnya aku merupakan seorang yang suka membeli belah tapi bukan di mall2 yang besar macam pavvi ke, midvalley ke.tak tak tapi aku suka online shopping.suma ni akibat daripada siri penjelajahan aku di muka buku.nak tau aku shopping kat mana....tadaaaaa mengada ngada

aku memanga suke sangat sangat la shopping kat MISSLILY SHOP ni.buka apa tapi owner dia memang pandai layan customer.first come, first serve k.






klu korang nak tau model kat tu adalah owner MISSLILY SHOP iaitu MDM LILY.

pelbagai jenis barangan yang dijual antaranya
  • pakaian wanita - dress, jubah, tappered pant, palazzo, skirt, legging, blouse and cardigan
  • beg
  • belt
  • jam tangan
  • pakaian lelaki ada juga tau
akhir kata jom pakat ramai2 ke MISSLILY SHOP...enjoice

2 comments:

Cik Jaja Sahaje said...

blogwalking..i luv MissLily Shop :)

leen said...

betul sy pun suke jg.