Followers

Google+ Followers

Thursday, May 26, 2011

working under pressure

Sebelum tido nak wat entry ni dahulu.memandangkan exam mid-term bru je selesai so kitorg suma memang bizi tahap gaban n satria baja hitam.*saja x letak ultraman bosan* ye la sibuk nak marking exam anak-anak murid yg bertuah tu la kan.dorg xtau yang kitorg ni tgh berperang dengan sejuta satu perasaan.gembira sebab exam da settle ari selasa lepas.geram bila membaca/menanda jawapan yang d berikan.keciwa bila soklan yang senang pun x boleh jawab.bacat bila pulangkan skrip jawapan yang kosong semula kepada haku.nak nak nangis bila pelajar da akil baligh pun still x reti nak mengeja perkataan dengan betul.apa nak jadi ni wahai pelajar ku.

Di kala jiwa meronta-ronta menanti ketibaan cuti yg lusa nak kunjung tiba tetiba dapat surprise dari SU Exam kate PPD kt tempat haku ni nak markah setiap pelajar di hantar pada 6 JUN.biar betul ni.baru nak set cuti ni nak settle so lepas cuti dengan hari yang berbunga2 nak bagi kat sorg2 guru kelas yg haku ajak budak mereka.aduh...lemah betul la macam ni.x siok tau.*i hate surprise*.lain kali esok nak hantar arini bagitau k.xsuke sangat sangat dan sangat.

Syukur haku da settle tanda skrip 2 kelas tinggal 2kelas lagi.tapi xpe yg 1 tu kelas haku so sesuke hati haku nak mark bila kan.so malam tadi dengan menggunakan kuasa kuda haku telah selamat marking skrip yang bukan kelas haku.so malam ni dapat tido separa lena coz yang kelas haku xsiap lagi.*big grin*. esok nak senyum kambing masa nak serah markah kt guru kelas yang mana budaknya haku ada ajar.

ok la nak tido esok ada kena bekerja di awal pagi coz ada sambutan hari guru yg da expired kt tempat keja.tak mo tido lewat esok pagi bangun ada dark circle bak panda...huhuhu...menggerunkan.

Selamat malam Malaysia

No comments: