Followers

Google+ Followers

Saturday, June 4, 2011

Kim's birthday party

Holla.

Hari ni public holiday sempena birthday DYMM Agong Sultan Mizan.Daulat Tuanku.kesempatan ni digunakan sebaiknya oleh my cuzen tuk celebrate birthday dia punya youngest daughter 1 year old.so sebagai anak yang patuh, saya bawa la mak ke venue yang telah di tetapkan.sampai di sana, punya la ramai kanak kanak ribena.dari yg baru lahir sampai la ke usia 12 tahun.tu tak masuk lagi yang remaja sampai yang tua.macam da ada 4 generasi yang dapat dilihat.

Tapi rasa seronok plak melihat telatah mereka bermain, berlari ke sana sini.kanak kanak yang tidak mengenal perasaan benci dan tamak.sangat suka melihat mereka.dalam berkumpul beramai ramai sanak saudara ada terselit tiga bayi yang baru mencecah usia 2bulan.so cute and adorable.tak hengat nak amik pic.ruginya....2 boys and 1 girl.yang menarik tentang mereka ni adalah mereka lahir pada bulan yang sama April.next year boleh celebrate sekali tau.tapi aunty pun terpaksa la tebalkan poket kalau macam ni.

happy birthday to my sweety Kimberly Rose a.k.a kim kim


sori la 1 pic pun x amek.

No comments: