Followers

Google+ Followers

Friday, December 16, 2011

Yjogjakarta Part #2

Hello

Arini sambung part #2 plak.actually jogja ni dikenali dengan nama Daerah Istimewa Yjogjakarta (DIY).peliks kan.aku pun tak tau napa.tapi certain part kawasan dia termasuk dalam Jawa Tengah (Jateng).apa apa la.

Ok nak cerita apa yang saya lakukan.tak banyak perkara pun yang dilakukan.oleh kerana stay dekat Jl. Malioboro jadi setiap hari celik celik mata terus ke sana.rasanya para penjual kaki lima pun dah boleh ingat muka aku ni.apa taknya dari pagi sampai malam muka ni jak yang lalu depan kedai diorang sibuk tanya harga dan minta diskaun.last last tak beli.sakit hati para penjual dibuat oleh aku ni.so layan picca yang sempat diambil.



Ni semua terletak di Jl Malioboro.memang happenning sampai ke malam.




Mal Malioboro



Legian Garden Restaurant

Our lunch

Nite view @ Malioboro Street

Dinner @ Kafe Anjana

# Hari hari ukur jalan tapi still tak dapat bacaan yang tepat.

No comments: